Boende

    Semester med bästa läget

    Välkommen att njuta av en vistelse på Norra Öland, här lockar en vacker natur till upplevelser per cykel eller fot. Vi har Sveriges längsta stränder på bara några kilometers avstånd. Hos oss bor Ni i fräscha lägenheter med havet som närmaste granne. I stort sett alla lägenheter har balkong med fantastisk havsutsikt över Kalmarsund.

    Här kan du välja om du vill bo i söder- eller norrläge, i ett eller två etage. Vi erbjuder lägenheter för 2-6 personer. Lägenheterna har fullutrustade kök i kombination med vardagsrum, sovrum med dubbelsäng, större lägenheter har även sovrum med två enkelsängar. Alla lägenheter har dubbel bäddsoffa i vardagsrummet.

    Här bor du endast 15 meter från havet med en underbar vy över Kalmarsund och Blå Jungfrun. På övervåningen har varje lägenhet sin egen charm med snedtak, takkupor och egen balkong med havsutsikt. Under högsäsong uthyres lägenheterna i första hand veckovis, men i mån av plats kan även kortare perioder bokas.Vi hyr även ut hela anläggningen för dig som vill boka för dina vänner eller släkt vid bröllop, högtidsdagar etc. Minimumbokning är två dygn.

    Observera att numer är nästan alla lägenheter privatägda och att vi förmedlar uthyrning även av dessa. Det är därför extra viktigt att man inte flyttar saker mellan lägenheterna om man hyr flera, samt att man är extra rädd om den lägenhet man vistas i.